באנו לשדרג

מתכון לצ'יפס מתובל אפוי בתנור וקטשופ עם קארי

אם כבר מכינים צ'יפס בבית, למה לא לשדרג? מתכון לצ'יפס מתובל אפוי בתנור וקטשופ עם טוויסט - תבלין קארי שהופך את כל העסק לטעים הרבה יותר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 450 גרם תפוחי אדמה קטנים בקליפה זהובה
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/4 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1/4 כוס קטשופ
  • 1/4-1/2 כפית אבקת קארי

אופן הכנת צ'יפס מתובל אפוי בתנור וקטשופ עם קארי:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית גדולה או שתיים בינוניות בנייר אפייה.

2. שוטפים היטב את קליפת תפוחי האדמה, וחותכים לפרוסות בעובי שווה - כך שכולן ייאפו באותו הזמן.

3. מפזרים את פרוסות תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית, ומערבבים עם שמן הזית והתבלינים.

4. אופים במשך 30-35 דקות עד שהצ'יפס פריך וזהוב. במקביל, מערבבים את הקטשופ והקארי ומגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר