מה אוכלים היום?

מתכון ללביבות קינואה ובטטה

לביבות טעימות שאפשר לטגן או לאפות ופשוט להגיש עם שמנת וסלט שוק עשיר וטרי. לביבות מרכיבים פשוטים וזמינים שמכינים בקלות ואי אפשר לסרב להן (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
לביבות קינואה ובטטה משביעות ובריאות (צילום: shuttersock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס קינואה מבושלת
  • 2 בטטות, מבושלות ומעוכות לפירה
  • 3 ביצים
  • קמצוץ קינמון
  • 3 כפות קמח
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון חצי עמוק

אופן הכנת לביבות קינואה ובטטה:

1. מערבבים את כל המרכיבים לעיסה אחידה, ויוצרים קציצות בגודל שווה.

2. במקביל, מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק.

3. מטגנים כל קציצה במשך 2 דקות מכל צד או אופים עד להזהבה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. מגישים עם סלט שוק עשיר קצוץ ושמנת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר