מתכון ל-2 סלטי בריאות טעימים

השפית מורן פינטו עם מתכונים ל-2 סלטי בריאות טעימים ומשביעים שכיף לחזור איתם לשגרה של "אחרי החגים". מתכון לסלט טונה ומתכון לסלט חומוס ופלפלים קלויים (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סלט בריאות (צילום אילוסטרציה: shutterstock)

סלט טונה

מרכיבים:
עלי חסה טרייה
2 עגבניות, חתוכות לפלחים
3 מלפפונים פריכים, חתוכים לחצאים
1 בצל לבן, פרוס דק
2 ביצים קשות
1 קופסת טונה בשמן / מים, מסוננת
10 זיתים מגולענים
1 כוס תירס משימורים, מסונן
שמן זית
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה: מערבבים יחד את כל הירקות, מזלפים שמן זית בשפע, מתבלים במלח ופלפל שחור ואוכלים מיד.

סלט חומוס עם פלפלים ועגבניות

מרכיבים:
1 כוס גרגירי חומוס מוכנים לאכילה
2 פלפלים אדומים, קלויים וקלופים
1 בצל סגול, קצוץ דק
4 ענפי בצל ירוק, קצוצים
2 שיני שום, קצוצות
5 עגבניות מיובשות, קצוצות
20 חצאי עגבניות שרי
5 עלי נענע, קצוצים
3 כפות שמן זית
קמצוץ כמון
מלח ופלפל שחור
1 לימון סחוט

אופן ההכנה: מערבבים יחד הכל בקערה, משרים כחצי שעה ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר