מה אוכלים היום?

מתכון לפו יונג: קציצות סיניות טעימות ב-10 דקות

קציצות סיניות בשם "פו יונג" העשויות מרכיבים פשוטים, עבודה קלה וטעם נהדר שכולם יאהבו. טיפ? הכפילו ואפילו שלשו כמויות - הן לגמרי שוות את זה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 ביצים
  • 1 כוס בצל קצוץ
  • 1 כוס נבטי שעועית
  • 1/2 כוס סלרי קצוץ
  • 1/2 כוס פטריות קצוצות
  • 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1 כף רוטב סויה
  • 8 כפיות שמן שומשום

אופן הכנת קציצות סיניות - "פו יונג":

1. בקערה גדולה, טורפים את הביצים, מוסיפים את כל הירקות ואת רוטב הסויה ומערבבים לתערובת אחידה.

2. במחבת על אש בינונית מחממים 1 כפית שמן שומשום ומוסיפים כחצי כוס מתערובת הביצים למחבת. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה טובה. הופכים פעם או פעמיים, לפי הצורך.

3. חוזרים על הפעולה שבסעיף 2 עם יתר שמן השומשום ותערובת הביצים. מגישים את הקציצות חמות עם אורז לבן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר