פו יונג: קציצות סיניות טעימות
פו יונג: קציצות סיניות טעימות (צילום: www.tablespoon.com)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(8 מנות):

  • 8 ביצים
  • 1 כוס בצל קצוץ
  • 1 כוס נבטי שעועית
  • 1/2 כוס סלרי קצוץ
  • 1/2 כוס פטריות קצוצות
  • 1/4 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1 כף רוטב סויה
  • 8 כפיות שמן שומשום

אופן הכנת קציצות סיניות - "פו יונג":

אאא

1. בקערה גדולה, טורפים את הביצים, מוסיפים את כל הירקות ואת רוטב הסויה ומערבבים לתערובת אחידה.

2. במחבת על אש בינונית מחממים 1 כפית שמן שומשום ומוסיפים כחצי כוס מתערובת הביצים למחבת. מטגנים משני הצדדים עד להזהבה טובה. הופכים פעם או פעמיים, לפי הצורך.

3. חוזרים על הפעולה שבסעיף 2 עם יתר שמן השומשום ותערובת הביצים. מגישים את הקציצות חמות עם אורז לבן.

מקור