עוף במקום לחם. ברוסקטת עוף עם סלסת עגבניות
עוף במקום לחם. ברוסקטת עוף עם סלסת עגבניות (צילום: www.eat-yourself-skinny.com)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 4 נתחי חזה עוף
  • מלח ופלפל שחור
  • לסלסה:
  • 4-5 עגבניות קטנות, קצוצות
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/2 בצל סגול קטן, קצוץ
  • 1 כפית שמן זית
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • 1/8 כפית מלח ים
  • חופן בזיליקום, קצוץ

אופן הכנת ברוסקטת עוף אפויה עם סלסת עגבניות:

אאא

1. מסדרים את חזות העוף בתבנית, מפזרים מעל מעט מלח ופלפל שחור, מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 35-40 דקות, עד שהעופות מזהיבים ומגירים מיצים.

2. במקביל, מערבבים יחד את כל מרכיבי הסלסה ומעבירים למקרר עד שהעופות מוכנים. 

מגישים חם עם כף סלסת עגבניות מעל כל חזה עוף אפוי.

מקור