באנו לשדרג

מתכון לסנדוויץ' קלוי עם עגבניות צלויות וגבינה

אוקיי, לקרוא לדבר המושלם הזה טוסט, זה די מעליב, אבל היי, יש בו את כל המרכיבים לטוסט קלאסי. אלא מה? הכל תלוי בדרך ההכנה. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • לעגבניות הצלויות:
  • 250 גרם עגבניות שרי, חצויות
  • 2 שיני שום, כתושות
  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • פלפל שחור טחון טרי
  • לסנדוויצ'ים:
  • 1/2 1 כוסות (150 גרם) גבינת צ'דר מגוררת (גם גבינה צהובה תעשה את העבודה)
  • חמאה, בטמפרטורת החדר
  • עלי בזיליקום טריים
  • 8 פרוסות לחם בעובי שווה

אופן הכנת סנדוויץ' קלוי עם עגבניות צלויות וגבינה:

הכנת העגבניות הצלויות:

1. מחממים את התנור ל-190 מעלות.

2. בקערה בינונית, מערבבים יחד את העגבניות, השום, שמן הזית, המלח והפלפל השחור.

3. מסדרים את חצאי העגבניות בתבנית אפייה בשכבה אחת, ואופים במשך 25-30 דקות עד שהעגבניות צלויות.

הרכבת הסנדוויץ':

4. מחממים מחבת טפלון על אש גבוהה-בינונית. מורחים בחמאה צד אחד של כל פרוסת לחם. בצד השני של הפרוסה, מניחים גבינה, עגבניות צלויות ועלי בזיליקום וסוגרים עם פרוסת לחם נוספת כשצד החמאה כלפי חוץ.

5. מניחים את הכריך במחבת וקולים במשך כ-3 דקות, עד שהחלק התחתון זהוב. הופכים את הכריך, לוחצים מעל עם מרית וקולים את הצד השני עד שהוא הופך לפריך והגבינה נמסה. מגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר