לכבוד שבת

מתכון לכרוב ניצנים צלוי ברוטב בלסמי

כרוב ניצנים אוכלים רק לאחר צלייה, אפייה, טיגון או אידוי. הוא לא צריך יותר מדי סביבו כדי להפיק ממנו מנה מעולה, ממש כמו זאת: כרוב ניצנים צלוי ברוטב בלסמי - תוספת קראנצ'ית נהדרת (מתכונים)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 900 גרם כרוב ניצנים, חצויים
  • 1 בצל סגול, פרוס
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כפית מלח ים
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1/2 כפית זרעי חרדל
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 1 כף דבש
  • 2 כפיות חרדל דיז'ון

אופן הכנת כרוב ניצנים צלוי ברוטב בלסמי:

1. מחממים את התנור ל-220 מעלות, ומרפדים תבנית אפייה בנייר כסף.

2. בקערה גדולה, מערבבים יחד את חצאי הכרוב ניצנים, פרוסות הבצל הסגול, שמן הזית, המלח, הפלפל השחור וזרעי החרדל.

3. מעבירים את תכולת הקערה לתבנית ומפזרים הכל בשכבה אחת. אופים במשך 25-30 דקות, באמצע האפייה מערבבים הכל, ומוציאים כשכרוב הניצנים רכים ושחומים קלות.

4. בקערה קטנה, מערבבים יחד את החומץ הבלסמי, הדבש והחרדל דיז'ון, ומזלפים מעל כרוב הניצנים. מגישים חם או קר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר