תבשיל אוסובוקו עגל
תבשיל אוסובוקו עגל (צילום: מורן פינטו)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 2 ק"ג בשר אוסובוקו, פרוס לנתחים
  • 4 גזרים כתומים, חתוכים גס
  • 4 גזרים סגולים, חתוכים גס
  • 2 בצלים גדולים, חתוכים גס
  • 6 כפות שמן
  • קמח לקימוח הבשר
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • 4 עלי דפנה
  • מעט פלפל אנגלי
  • 1 כוס יין לבן
  • 2 כוסות מים

אופן הכנת אוסובוקו עגל:

אאא

1. בסיר רחב, מחממים שמן, מוסיפים את נתחי הבשר ומטגנים אותם מכל צד עד להזהבה קלה.

2. מוסיפים את הירקות, מתבלים ויוצקים את היין על הכל. נותנים לאלכוהול להתאדות במשך 3-4 דקות.

3. יוצקים את המים לסיר, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים וחצי.