כריך שניצל עוף בג'בטה עם פסטו ולימון כבוש
כריך שניצל עוף בג'בטה עם פסטו ולימון כבוש (צילום: rick bayless)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 לחם ג'בטה
  • 1 נתח חזה העוף
  • 1 כף מיונז
  • 1 כפית ממרח לימונים הכבושים
  • 1 כף פסטו
  • 1/2 פלפל חריף, קצוץ דק
  • 1 פלפל קלוי אדום, פרוס לרצועות (לא חובה)
  • 2 עלי חסה

אופן הכנת כריך שניצל עוף בג'בטה:

אאא

1. במחבת עם מעט שמן מטגנים את חזה העוף במשך כ-2 דקות מכל צד, עד להשחמה קלה. מוציאים ופורסים לרצועות.

2. פותחים את הג'בטה, מורחים בפנים את המיונז, הפסטו והלימונים הכבושים.

3. על הממרחים, מפזרים את הפלפל החריף, מסדרים מעל את רצועות העוף ולבסוף מניחים את עלי החסה ורצועות הפלפל הקלוי. סוגרים לכריך ואוכלים מיד.

ומה אתם הייתם מוסיפים לכריך הזה?