באנו לשדרג

מתכון לסנגריה על בסיס יין חם מתובל - קוקטייל אירוח חורפי

סנגריה נחשבת למשקה קיץ מובהק של יין ומיץ תפוזים עם קוביות של פירות שמגישים קר וצונן, אבל הנה טוויסט מעניין: סנגריה על בסיס יין חם מתובל - קוקטייל אירוח חורפי מתוחכם (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 750 מ"ל יין אדום
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • 1/4 כוס דבש
  • 2 תפוזים, פרוסים עם הקליפה (שוטפים אותה היטב לפני)
  • 2 מקלות קינמון
  • 4 שיני ציפורן
  • 1/2 כוס ברנדי

אופן הכנת סנגריה על בסיס יין חם מתובל:

1. בסיר גדול, מערבבים את היין עם מיץ התפוזים, הדבש, פרוסות התפוז, מקלות הקינמון והציפורן.

2. מבשלים את התערובת על אש בינונית-נמוכה במשך כ-10 דקות, עד שהיא חמה מאוד - אך נזהרים שהיא לא תרתח, מדי פעם מערבבים.

3. כאשר היין חם, מוסיפים את הברנדי, מסירים מהאש ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר