קינוח מוס שוקולד צמחוני - ועדיין מתוק וטעים
קינוח מוס שוקולד צמחוני - ועדיין מתוק וטעים (צילום: helloglow.co)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 1 אבוקדו בשל גדול או 2 קטנים, מקולף
  • 2 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
  • 1/4 כוס חלב שקדים
  • 1-2 כפיות סירופ מייפל
  • 1 כפית תמצית וניל
  • פירות טריים לקישוט

אופן הכנת מוס שוקולד צמחוני:

אאא

1. בבלנדר או במעבד מזון, טוחנים יחד את כל המרכיבים למרקם חלק. מידי פעם עוצרים, מגרדים את דפנות הקערה וממשיכים לטחון. מוסיפים יותר חלב שקדים אם התערובת סמיכה מדי.

2. שומרים בכלי אטום במקרר, מניחים על השיש 10 דקות לפני ההגשה, מחלקים לכלים אישיים, מפזרים מעל פירות טריים ומגישים.

מקור