מה אוכלים היום?

מתכון לשקשוקה פיקנטית עם גבינת פטה

אין כמו "מנת מחבת" כדי לארגן ארוחה חמה ומשביעה תוך דקות. מתכון לשקשוקה פיקנטית עם פטה שאוכלים עם המון לחם טרי (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול, פרוס דק
  • 1 גמבה גדולה, פרוסה דק
  • 3 שיני שום, פרוסות דק
  • 1 כפית כמון טחון
  • 1 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • 800 גרם קוביות עגבניות מקופסת שימורים + המיץ
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/4 1 - 1/2 1 כוסות גבינת פטה מפוררת
  • 6 ביצים גדולות

אופן הכנת שקשוקה פיקנטית עם גבינת פטה:

1. במחבת גדולה, מחממים את השמן על אש בינונית-נמוכה. מוסיפים את הבצל והגמבה, ומבשלים במשך 20 דקות עד שהם רכים מאוד.

2. מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה בערך עד שהוא נעשה ריחני. מוסיפים את הכמון ו-2 הפפריקות, מבשלים עוד דקה ואז יוצקים את כל תכולת שימורי העגבניות למחבת. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ומבשלים במשך 10 דקות עד שהרוטב מסמיך ומתעבה

3.מפזרים על הכל את גבינת הפטה, ושוברים מעל את הביצים. מתבלים אותן במעט מלח ופלפל שחור ומבשלים במשך 10 דקות, עד שהביצים מתגבשות.

מגישים עם המון לחם בשביל הרוטב.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר