מנצחים: מתכון לטארפלס שוקולד בניחוח ויסקי

שף הבית והבעלים של מסעדת ל'אנטריקוט הכשרה למהדרין בתל אביב, אמיר שכטמן, מפנק עם מתכון מנצח לטארפלס שוקולד בניחוח ויסקי - ויש גם גרסת פרווה (מתכונים, שיווקי)

טארפלס שוקולד בניחוח ויסקי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 125 שוקולד מריר איכותי 70% מוצקי קקאו, קצוץ
  • 125 גרם שוקולד חלב, קצוץ
  • 25 גרם אבקת קקאו
  • 190 מ"ל שמנת מתוקה
  • 50 מ"ל ויסקי
  • לציפוי: אבקת קקאו

אופן הכנת טארפלס שוקולד בניחוח ויסקי:

לגרסת הפרווה: ניתן להמיר שוקולד חלב בשוקולד מריר ושמנת מתוקה בשמנת ריצ' פרווה.

1. מחממים את השמנת המתוקה עד לסף רתיחה ומסירים מהאש.

2. מניחים את השוקולדים הקצוצים בקערה, ויוצקים מעל את השמנת ומערבבים היטב. לאחר שכל השוקולד נמס ולא נותרו גושים, מוסיפים את אבקת הקקאו והוויסקי ומערבבים.

3. מצננים את התערובת ומעבירים לשק זילוף עם צנתר עגול. מזלפים כדורים קטנים למגש נקי, ומעבירים למקרר להתמצקות.

4. מגלגלים את הכדורים באבקת קקאו.

מסעדת ל'אנטריקוט, רחוב אחד העם 28 פינת נחלת בנימין, תל אביב

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר