מה אוכלים היום?

מתכון למרק ירקות כתומים בנוסח אסייתי

שף הבית של מסעדת ל'אנטריקוט הכשרה למהדרין בתל אביב, אמיר שכטמן, עם מתכון למרק אסייתי כתום נהדר שהטעם והצבע שלו מתחרים על המקום הראשון (מתכונים, שיווקי)

זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 400 גרם בטטה, מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות
  • 400 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות
  • 400 גרם גזר, מקולף וחתוך לקוביות גדולות
  • 400 גרם כרישה, קצוצה
  • 1 כפית משחת קארי אדום
  • 250 מ"ל חלב קוקוס
  • מלח ופלפל לבן
  • שמן זית

אופן הכנת מרק ירקות כתומים בניחוח אסייתי:

1. בסיר גדול, מחממים מעט שמן זית, מוסיפים הכרישה הקצוצה, מתבלים במלח ופלפל לבן ומאדים לריכוך.

2. מוסיפים לסיר את משחת הקארי האדום וקוביות הירקות, מכסים במים ומבשלים על אש בינונית עד שהירקות רכים.

3. מסירים מהאש ומעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון / נעזרים במוט בלנדר וטוחנים הכל למרקם חלק.

4. מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים היטב. טועמים ומשפרים תיבול, אם צריך. מגישים חם.

למתכונים נוספים מבית ל'אנטריקוט:

>> טראפלס שוקולד בניחוח ויסקי

>> סביצ'ה דג ים צבעוני

מסעדת ל'אנטריקוט, רחוב אחד העם 28 פינת נחלת בנימין, תל אביב

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר