מרק ירקות כתומים מהביל בניחוח אסייתי
מרק ירקות כתומים מהביל בניחוח אסייתי (צילום: Michaela)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 400 גרם בטטה, מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות
  • 400 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות גדולות
  • 400 גרם גזר, מקולף וחתוך לקוביות גדולות
  • 400 גרם כרישה, קצוצה
  • 1 כפית משחת קארי אדום
  • 250 מ"ל חלב קוקוס
  • מלח ופלפל לבן
  • שמן זית

אופן הכנת מרק ירקות כתומים בניחוח אסייתי:

אאא

1. בסיר גדול, מחממים מעט שמן זית, מוסיפים הכרישה הקצוצה, מתבלים במלח ופלפל לבן ומאדים לריכוך.

2. מוסיפים לסיר את משחת הקארי האדום וקוביות הירקות, מכסים במים ומבשלים על אש בינונית עד שהירקות רכים.

3. מסירים מהאש ומעבירים את תכולת הסיר למעבד מזון / נעזרים במוט בלנדר וטוחנים הכל למרקם חלק.

4. מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים היטב. טועמים ומשפרים תיבול, אם צריך. מגישים חם.

למתכונים נוספים מבית ל'אנטריקוט:

>> טראפלס שוקולד בניחוח ויסקי

>> סביצ'ה דג ים צבעוני

מסעדת ל'אנטריקוט, רחוב אחד העם 28 פינת נחלת בנימין, תל אביב