מתכון לפרגיות ועלי מנגולד של מורן פינטו

מורן פינטו מחברת בין פרגיות העוף לעלי מנגולד - עלי הסלק הבשרניים שבחורף מקבלים זריקת פוטוגניות ושווה לנצל אותם. יחד יש לכם תבשיל חגיגי שישמח את כולם (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8 פרגיות נקיות
  • 1 בצל לבן, קצוץ
  • 5 כפות שמן
  • צרור עלי סלק, קצוצים גס - ללא החלק הלבן
  • 1 גמבה, חתוכה לקוביות
  • 1 לימון
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 כף פפריקה
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת תבשיל פרגיות ועלי מנגולד:

1. מחממים את השמן במחבת גדולה, ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. מוסיפים את עלי המנגולד הקצוצים, מערבבים ומוסיפים את קוביות הגמבה. מטגנים עד שהגמבה מתרככת ומדי פעם מערבבים.

2. סוחטים את הלימון למחבת, מתבלים בכמון ומערבבים.

3. מסדרים את הפרגיות במחבת כשהן פתוחות ומונחות זו לצד זו. מתבלים במלח, פפריקה ופלפל שחור, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 40 דקות על אש נמוכה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר