מתכון לקרוסטיני עם קרם אבוקדו, גבינת פטה וגרגרי רימון

מתאבן חגיגי מרכיבים פשוטים ומראה מרשים לאירוח שלוקח 10 דקות הכנה. מתכון לקרוסטיני עם קרם אבוקדו, גבינת פטה וגרגרי רימון (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 אבוקדו גדולים, פרוסים
  • 113 גרם גבינת פטה / גבינת עזים מפוררת
  • 2 לימונים, סחוטים היטב
  • 1/4 כוס כוסברה קצוצה
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 כוס גרגרי רימונים (1 רימון בינוני)
  • 1 בגט ארוך, חתוך ל-16 פרוסות בעובי 0.5 ס"מ
  • שמן זית
  • 1 שן שום, חצויה

אופן הכנת קרוסטיני אבוקדו חגיגיים:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות, ומרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה. מסדרים את פרוסות הבגט בתבנית, מזלפים / מרססים מעט שמן זית על כל אחת, ומשפשפים על הפרוסות את חצאי שן השום.

2. אופים במשך 10-12 דקות, עד שהפרוסות מקבלות גוון זהוב-שחום קל.

3. במקביל, טוחנים במעבד מזון את האבוקדו, הגבינה, מיץ הלימון והכוסברה עד לקבלת קרם חלק. אם צריך, מוסיפים כף מים לדילול. המרקם צריך להיות כמו שמנת עבה שקל למרוח. מתבלים במלח ופלפל שחור וטוחנים שוב.

4. מורחים בנדיבות מקרם האבוקדו על כל פרוסת בגט קלויה, ומפזרים מעל גבינה פטה מפוררת וגרגרי רימון.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר