שיבולת שועל מלוחה עם גבינה צהובה וביצת עין
שיבולת שועל מלוחה עם גבינה צהובה וביצת עין (צילום: www.myfoodstory.com)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1/4 כוס שיבולת שועל חתוכה (לא אינסטנט)
  • 2 כפות גבינה צהובה מגורדת
  • מלח ופלפל שחור
  • 1/2 בצל, קצוץ
  • 1/4 כוס פלפל אדום חתוך לקוביות
  • 1 כפית שמן קוקוס / קנולה / זית
  • 1 ביצה
  • 1 כפית בצל ירוק קצוץ
  • אגוזי מלך קצוצים גס
  • קמצוץ זעתר

אופן הכנת שיבולת שועל מלוחה עם גבינה צהובה וביצת עין:

אאא

צפו באופן ההכנה:

1. מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את שיבולת השועל. מנמיכים את האש ומערבבים. מבשלים במשך 3 דקות עד שהנוזלים מצטמצמים. מסירים מהאש.

2. מוסיפים לסיר את הגבינה הצהובה, מתבלים במלח ופלפל שחר ומערבבים היטב.

3. מחממים 1/2 כפית שמן במחבת, ומטגנים את הבצל והפלפל האדום עד לריכוך. מסירים מהאש ומפזרים על תערובת שיבולת השועל.

4. מוסיפים 1/2 כפית שמן למחבת ומטגנים את הביצה לביצת עין - או כל צורה אהובה אחרת. מניחים על שיבולת השועל והבצל והפלפל הקצוצים. מפזרים מעל בצל ירוק, וקמצוץ זעתר ואוכלים מיד.