קוסקוס לבנוני בתנור שמגישים ליד מרק פיקנטי
קוסקוס לבנוני בתנור שמגישים ליד מרק פיקנטי (צילום: www.delicious.com.au)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 1 כוס (200 גרם) קוסקוס
  • 1/2 בצל סגול, קצוץ
  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר מגורר
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית כוסברה יבשה
  • 2 כפות שקדים מולבנים קלויים וקצוצים

אופן הכנת קוסקוס לבנוני אפוי בתנור לצד מרק פיקנטי:

אאא

1. מחממים את התנור ל-110 מעלות.

2. בתבנית פיירקס חסינת אש, מערבבם יחד את הקוסקוס, הבצל, השמן והתבלינים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מוסיפים את המים הרותחים, מכסים את התבנית ואופים במשך 10 דקות.

3 מערבבים במזלג את הקוסקוס במשך 3 דקות, מפזרים מעל את השקדים ומגישים לצד מרק חרירה מרוקאי או מרק פיקנטי אחר. הנה 2 הצעות שיעבדו כאן נהדר:

>> מתכון למרק גזר עם פלפל קלוי ואריסה אדומה

>> מתכון למרק עדשים אדום לוהט

מקור