מה אוכלים היום?

מתכון לקוסקוס לבנוני אפוי בתנור לצד מרק פיקנטי

וב"מרק פיקנטי" אנחנו מתכוונים עיקר למרק החרירה המרוקאי. מתעצלים לעבוד קשה? יש לנו 2 מרקים פיקנטיים מהירי הכנה שיעבדו כאן נהדר (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס (200 גרם) קוסקוס
  • 1/2 בצל סגול, קצוץ
  • 1 כף שמן זית
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר מגורר
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/2 כפית כוסברה יבשה
  • 2 כפות שקדים מולבנים קלויים וקצוצים

אופן הכנת קוסקוס לבנוני אפוי בתנור לצד מרק פיקנטי:

1. מחממים את התנור ל-110 מעלות.

2. בתבנית פיירקס חסינת אש, מערבבם יחד את הקוסקוס, הבצל, השמן והתבלינים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מוסיפים את המים הרותחים, מכסים את התבנית ואופים במשך 10 דקות.

3 מערבבים במזלג את הקוסקוס במשך 3 דקות, מפזרים מעל את השקדים ומגישים לצד מרק חרירה מרוקאי או מרק פיקנטי אחר. הנה 2 הצעות שיעבדו כאן נהדר:

>> מתכון למרק גזר עם פלפל קלוי ואריסה אדומה

>> מתכון למרק עדשים אדום לוהט

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר