ארוחה מהירה

מתכון לחזה עוף פרוס עבה ברוטב חרדל מתקתק

במקום ציפוי פירורי הלחם, רוטב חרדל ודבש סמיך שעוטף נתחי חזה עוף עבים עם פרוסות בצל ירוק שמוסיפות פריכות ומעט חריפות. עיקרית מהירה שאפשר לתווך לה מגוון תוספות (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 פרוסות חזה עוף עבות
  • 1 בצל לבן, קצוץ דק דק
  • 4 שיני שום, פרוסות
  • 4 כפות שמן
  • 6 כפות חרדל חלק
  • 1 כף דבש
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק

אופן הכנת שניצל עוף עבה ברוטב חרדל ודבש:

1. במחבת, מחממים את השמן ומטגנים את נתחי העוף במשך 3 דקות מכל צד ומוציאים מהמחבת לצלחת.

2. מוסיפים למחבת את הבצל ומטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את פרוסות השום והחרדל, מחזירים את נתחי העוף, מתבלים, מכסים את הסיר ומבשלים במשך 10 דקות.

3. יוצקים את הדבש על העופות, מפזרים מעל את הבצל הירוק ומגישים חם לצד אורז לבן, פסטה, פירה, ירקות מאודים או על תוספת אהובה אחרת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר