לכבוד שבת

מתכון לדֵלי רול: פרוסות בשר מגולגלות בבצק עלים

מאפה בשר מרשים ומהיר שהמציאו יהודים שהגיעו אי אז לאמריקה והיום מקבל גרסאות מודרניות ופשוטות להכנה. מגלגלים פרוסות בשר עם חרדל בבצק עלים ושולחים לתנור (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 גיליון בצק עלים קפוא, מופשר
  • 1/3 כוס חרדל
  • 113 גרם פרוסות פסטרמה
  • 113 גרם פרוסות בשר הודו
  • 113 גרם פרוסות בשר כבוש
  • 1 ביצה, טרופה
  • 2 כפות שומשום

אופן הכנת דלי רול:

צפו באופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות, מרפדים תבנית בגודל 30X40 ס"מ בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות.

2. פותחים את גיליון בצק העלים על נייר האפייה, ומורחים עליו את החרדל באופן שווה.

3. מסדרים את פרוסות הפסטרמה בשכבה על החרדל, מעל את פרוסות ההודו ולבסוף את הבשר הכבוש.

4. מגלגלים את בצק העלים לרולדה, כשהתפר כלפי מטה, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעל את השומשום.

5. אופים במשך 45 דקות עד שעה עד להשחמה קלה. ממתינים במשך 5 דקות לפני שפורסים. מגישים מיד או שומרים בכלי אטום ומחממים סמוך להגשה על הפלטה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר