מתכון לתפוחי אדמה בייבי אפויים עם חרדל

הנה תוספת שמוכיחה היטב: לפעמים, הכי פשוט זה פשוט הכי טעים. מתכון לתפוחי אדמה בייבי אפויים עם חרדל שהולכים עם כל מנה. חותכים, מערבבים ולתנור (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 680 גרם תפוחי אדמה בייבי בקליפה אדומה, לא מקולפים, חתוכים לחצאים או רבעים
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות חרדל דיז'ון
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1/4 כפית מלח ים - או יותר, לפי הטעם
  • פלפל שחור
  • עירית קצוצה

אופן הכנת תפוחי אדמה בייבי אפויים עם חרדל:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, ובקערה קטנה, מערבבים יחד את שמן שזית והחרדל.

2. בקערה, יוצקים 3/4 מתערובת החרדל על תפוחי האדמה ומערבבים לציפוי מלא. מניחים בצד את שאר התערובת.

3. מתבלים את תפוחי האדמה במלח, פלפל שחור ואבקת שום ומערבבים.

4. מפזרים את תפוחי האדמה בתבנית בשכבה אחת (לא שוטפים את הקערה!), ואופים במשך 35-40 דקות. כל 10 דקות, מערבבים קלות את תפוחי האדמה בעזרת מרית, עד שהם שחומים ופריכים מבחוץ ורכים מבפנים.

5. לאחר האפייה, מעבירים את תפוחי האדמה בחזרה לקערה, ומערבבים עם הרבע הנותר של תערובת החרדל. מגישים מיד, חם, עם עירית קצוצה מעל.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר