מה אוכלים היום?

מתכון לנודלס קישואים ברוטב פלפלים אדומים קלויים

מתכון לנודלס קישואים ברוטב פלפלים אדומים קלויים - מנת חורף מושלמת גם לאכלנים בררנים שמשלבת בין רצועות דקות של זוקיני פריך ורוטב סמיך שמזמין המון לחם טרי. צפו (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 פלפלים אדומים, שלמים
  • 2 בצלי שאלוט
  • 2 שיני שום
  • 1 כוס חלב שקדים / חלב קוקוס, לא ממותק
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית מלח ים
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון
  • 1 כף קורנפלור
  • 4 זוקיני (קישוא בקליפה ירוקה כהה)

אופן הכנת נודלס קישואים ברוטב פלפלים אדומים קלויים:

צפו באופן ההכנה:

1. מחממים את התנור למצב גריל, מרפדים תבנית בנייר כסף או בנייר אפייה ומסדרים עליה את הפלפלים, השאלוט והשום - שלמים בקליפתם. צולים עד שהפלפלים חרוכים. מוציאים מהתנור ומצננים.

2. מקלפים את השאלוט, השום והפלפלים ומסירים את הזרעים ומעבירים לבלנדר.

3. מוסיפים לבלנדר את חלב השקדים, שמן הזית, המלח, הפלפל והקורנפלור וטוחנים לרוטב חלק.

4. במקביל, חותכים את הקישואים לרצועות דקות מאוד בסכין או במכשיר ספירלה לקבלת "נודלס".

5. מחממים היטב מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים את הרוטב ומבשלים במשך 3-4 דקות, עד שהרוטב חם.

6. מוסיפים את נודלס הקישואים לרוטב במחבת, מערבבים ומבשלים עד שהקישואים רכים, אבל לא מתפרקים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר