באנו לשדרג

מתכון לביצת עין אפויה בתוך בייגל - ארוחת בוקר מושלמת

תמיד ידענו שיום אחד עוד ננצל את החור הזה במרכז הבייגל - והנה דרך ממש טעימה לעשות את זה: לאפות את ביצת העין בתוך הבייגל. צפו במדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כף פרג
  • 2 כפיות אבקת בצל
  • 2 כפיות אבקת שום
  • 2 כפיות שומשום
  • 1/4 כפית פלפל שחור טחון טרי
  • 1 כפית מלח
  • 1 בייגל גדול, חצוי לשניים לרוחב
  • 10 גרם חמאה
  • 2 ביצים גדולות

אופן הכנת ביצת עין אפויה בתוך בייגל:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות, ומערבבים את התבלינים יחד בכלי.

2. בעזרת קערה קטנה, קורצים החוצה ומגדילים את החור במרכז שני חצאי הבייגל.

3. במחבת קטנה שניתן להשתמש בה גם לאפייה בתנור, ממיסים 5 גרם חמאה ומוסיפים חצי בייגל אחד כשהצד החתוך כלפי מטה. שוברים את הביצה לתוך החור ומפזרים מעל כפית מתערובת התבלינים.

4. מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך 3-5 דקות.

5. חוזרים על סעיפים 3 ו-4 עם חצי הבייגל הנותר ומגישים מיד, חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר