פריטטה עם פסטרמה הודו וירקות
פריטטה עם פסטרמה הודו וירקות (צילום: bravoforpaleo.com)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(4 מנות):

  • 10 ביצים
  • 1/3 כוס חלב קוקוס
  • 1/2 גמבה, חתוכה לקוביות
  • 1/2 כוס עלי תרד
  • 3-4 פרוסות פסטרמה הודו הוד לבן
  • 1 כוס עגבניות שרי, חצויות
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן קוקוס או שמן קנולה לשימון התבנית

אופן הכנת פריטטה עם פסטרמה הודו וירקות:

אאא

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים בשמן קוקוס או קנולה תבנית אפייה מרובעת בגודל 23X23 ס"מ.

2. בקערה גדולה, טורפים את הביצים ומוסיפים את שאר המרכיבים, מלבד העגבניות ומערבבים היטב.

3. יוצקים את התערובת לתבנית, מפזרים מעל את חצאי העגבניות ואופים במשך 20-25 דקות. מגישים מיד, חם.

מקור