מפנקים היום

מתכון לפסטה פפרדלה ברוטב פטריות וגבינת עזים

באופן כללי, הגישה שלנו לחורף כוללת המון פוך ומינימום יציאה מהבית, אבל כדי שלא תרגישו "תקועים" הנה מתכון למנת מסעדה קלאסית ומוצלחת: פסטה פפרדלה ברוטב פטריות וגבינת עזים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 450 גרם פסטה פפיונים - עדיף מקמח מלא
  • 30 גרם חמאה
  • 2 כפות שמן
  • 680 גרם פטריות טריות, פרוסות
  • 1/4 כוס שום כתוש
  • 1/3 כוס יין לבן
  • 1/2 כוס שמנת מתוקה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כוס ציר מרק ירקות (לא חובה)
  • 1/4 כוס גבינת פרמזן
  • 2 כוסות תרד קצוץ
  • 170 גרם גבינת עיזים

אופן הכנת פסטה פפרדלה עם פטריות וגבינת עזים:

1. מבשלים את הפסטה בסיר מלא מים מומלחים לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים ומניחים בצד.

2. במחבת או בסיר גדול על אש בינונית גבוהה, מחממים את החמאה והשמן, מוסיפים את הפטריות ומטגנים במשך 5-10 דקות עד לריכוך והזהבה.

3. מוסיפים את השום והיין הלבן ומערבבים היטב. יוצקים על הכל שמנת מתוקה, מתבלים במלח ומערבבים.

4. בסיר גדול מערבבים יחד את הפסטה עם רוטב הפטריות וציר המרק - או בלעדיו, תלוי בהעדפה שלכם. כשהפסטה עדיין חמה, מוסיפים את הפרמזן, התרד וגבינת העזים, מערבבים ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר