שבת עם השפית

מתכון לסלמון במרינדת שום ודבש של מורן פינטו

מצפים את פילה הסלמון במרינדה של שום ודבש, מעבירים למקרר למשך לילה, מוציאים, מעבירים לאפייה קצרה של 20 דקות ומשם לשעה על הפלטה - פשוט מושלם (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
סלמון במרינדת שום ודבש (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 פילה סלמון שלם
  • 20 שיני שום, כתשות
  • 6 כפות דבש
  • מלח גס

אופן הכנת סלמון במרינדת שום ודבש:

1. מניחים את פילה הסלמון בתבנית חסינת אש, מורחים בדבש ומפזרים מעל את השום ומלח גס.

2. מכסים את התבנית ומעבירים את התבנית למקרר למשך לילה שלם.

3. מחממים את התנור ל-180 מעלות, ואופים במשך 20 דקות. סמוך לשבת, מניחים את התבנית על הפלטה למשך שעה, פורסים ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר