מה אוכלים היום?

מתכון למרק טורטליני וירקות - תוך 30 דקות על שולחנכם

מפנקת, בריאה, מלאת טעם ומלאה מלאה בירקות! מי ידע שארוחת "מרק" מהירה יכולה להיות משביעה כל כך? ובכן, ההוכחה על שולחנכם תוך 30 דקות. מתכון לגזור ולשמור (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה

רכיבים

  • שמן זית 2 כפות
  • 1 בצל קטן, חתוך לקוביות קטנות
  • 2 גזרים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
  • 2 ענפי סלרי, חתוכים לקוביות קטנות
  • 2 כוסות שעועית ירוקה חתוכה מקופסת שימורים
  • מלח ופלפל שחור
  • 4 שיני שום, פרוסות דק
  • 4 גבעולי תימין טריים
  • 2 עלי דפנה
  • 7 כוסות ציר מרק ירקות / מים + אבקת מרק
  • 400 גרם טורטליני, בכל מילוי שאתם מעדיפים
  • להגשה: גבינת פרמזן מגוררת (לא חובה)

אופן הכנת מרק טורטליני וירקות:

1. בסיר גדול עם תחתית כבדה מחממים את השמן, ומטגנים את הבצל עד לריכוך במשך כ-5 דקות.

2. מוסיפים את הגזר, הסלרי והשעועית הירוקה. מתבלים היטב במלח ופלפל שחור ומטגנים במשך 10 דקות עד שהירקות מתרככים.

3. מוסיפים את השום, התימין ועלי הדפנה ומבשלים במשך 2-3 דקות נוספות עד שהשום ריחני.

4. יוצקים לסיר את המרק ומביאים לרתיחה. לאחר הבעבוע הראשוני, מוסיפים את הטורטליני ומבשלים עד לדרגת אל דנטה, במשך כ-7 דקות (או לפי ההוראות שעל החבילה, פחות דקה אחת). מסירים מהסיר את התימין ועלי הדפנה.

מגישים את המרק חם בקעריות אישיות ומגררים מעל גבינת פרמזן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר