מה אוכלים היום?

מתכון לסלט ביצים משודרג בבגט או בקיצור: סלטוויץ'

סלטוויץ' זו לגמרי המצאה שלנו ואנחנו גאים בה נורא. וגם במתכון הזה - לסלט ביצים עם יוגורט יווני שדוחפים בנדיבות בבגט פריך עם פרוסות ירקות טריים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 8 ביצים גדולות
  • 2/3 כוס יוגורט יווני רגיל
  • 1 כף מיונז
  • 1 כפית שמיר מיובש
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 בגט גדול, מחולק ל-4, קלוי קלות
  • 2 כוסות עלי ארוגולה (רוקט)
  • 2 עגבניות (עדיף מזן תמר), פרוסות דק
  • 1 אבוקדו, חצוי, קלוף ופרוס דק

אופן הכנת כריך סלט ביצים:

1. מניחים את הביצים בסיר גדול ומכסים במים קרים בגובה 2.5 ס"מ. מביאים לרתיחה ומבשלים במשך דקה אחת. מכסים את הסיר ומסירים מהאש. מניחים בצד במשך 8-10 דקות, מסננים היטב ומצננים לפני שמקלפים את הביצים וחותכים אותן לקוביות.

2. בקערה גדולה, מועכים יחד את הביצים, היוגורט, המיונז והשמיר ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

3. מחלקים את הסלט בנדיבות בין ארבעת חלקי הבגט החצויים, מוסיפים את העלים, העגבניות, והאבוקדו ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר