אאא

מכל המיקסרים שיש בשוק, אין אחד המצליח להתמודד מול העוצמה של מיקסר-העל של "דאבו" וההוכחה המרכזית לכך היא לישת הבצק. בעוד שבכל מיקסר קונבנציונלי נאלצים לבחור בין יסודיות וכוח עוצמתי של לישת בצק לבין מהירות סיבובית של המיקסר לצורך הקצפה איכותית, המיקסר השבדי של "דאבו", עושה את הכל ובאיכות שמשאירה הרחק את כל המתחרים.

המיקסר מסוגל ללוש עד 5 ק"ג בצק בבת אחת (מ-3 ק"ג קמח) בלי לעייף את המנוע, בלי "לרקוד על השיש" וללא חשש שהוא יישרף ויזדקק לחסדי הטכנאי. כך אפשר לאפות הרבה למשפחה הגדולה, ולהפריש חלה משיעור של לכתחילה.

איך זה קורה? בזכות החיבור הישיר של הקערה למנוע. זו שיטה המעבירה את כל כוח המנוע, החזק מאוד, אל פעולת הלישה.

בנוסף, למיקסר יש חלקים ייעודיים המגבירים את תאוצת ההקצפה.

כמובן, מיקסר DAVO ANKARSRUM 6220 - המיקסר האיכותי של "דאבו", עושה גם את כל מה שהמיקסרים אחרים עושים, רק הרבה יותר טוב.

יש לו הכל. מגוון עשיר של אביזרים, בהם מטחנת בשר, אביזרים להכנת פסטה ביתית, לוחיות ותופים ייעודיים לחיתוך או ריסוק ירקות ומגרדת גבינה. הוא גם בלנדר, גם מעבד מזון, גם מטחנה, גם מסחטה ועוד.

היתרון של המיקסר בולט בכך שהוא יציב ואיכותי. לא לחינם הוא מגיע עם 5 שנות אחריות ואפשרות להרחבת אחריות מלאה עד 10 שנים על כל החלקים.

שפים מקצועיים אומרים שהמיקסר הזה בכלל שייך לקונדיטוריות ומטבחים מוסדיים, ורק בגלל הגודל הביתי שלו היא מככב במטבח הפרטי.