פסח עם השפית

מתכון לפילה מושט אפוי בציפוי אגוזים פריך של מורן פינטו

כלומר, "שניצל של הביוקר" - שכבת האגוזים הנדיבה והפריכה שומרת על הדג עסיסי וטעים, וכל העסק היפה הזה לוקח 10 דקות, אפילו פחות. לא תכינו? ברור שכן (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פילה מושט בציפוי קריספי (צילום: הני הרשלר)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 פילטים של מושט
  • 1 כוס אגוזי מלך / שקדים, טחונים
  • 1 כף גרידת לימון
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת פילה מושט אפוי בציפוי אגוזים:

1. בעזרת טפיחות קלות עם נייר סופג, מייבשים את הדגים, ומסדרים אותם בתבנית פיירקס מרופדת בנייר אפייה.

2. מתבלים את הדגים במלח ופלפל שחור גרוס, ומגרדים מעל קליפת לימון.

3. מצפים את החלק העליון של כל דג בשכבה נדיבה של אגוזי מלך / שקדים טחונים.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 25 דקות, עד שהציפוי הופך לפריך.

>> מתכון לתבשיל בשר ראש ותפוחי אדמה

>> מתכון לפילה נסיכת הנילוס ברוטב אדום של מורן פינטו

>> מתכון לגלילות דג סול במילוי ירקות אפויים ברוטב לימון

>> למגוון מתכונים נוספים כשרים לפסח

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר