מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות עוף וכרישה של מורן פינטו

מורן פינטו עם מתכון לקציצות עוף וכרישה שמתקתקים במהירות ותוך 30 דקות מקסימום ינוחו על שולחנכם קציצות חמות, פריכות ומלאות בטעם של בית שכל מה שצריך על ידן זה סלט ואורז או פירה. זהו (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
קציצות עוף וכרישה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 300 גרם עוף טחון
  • 2 כרישות - רק החלק הלבן עם מעט מהירוק
  • 2 ביצים
  • מלח ופלפל לבן
  • 2 כפות קמח, מנופה
  • שמן קנולה לטיגון חצי עמוק

אופן הכנת קציצות עוף וכרישה:

1. מחלקים את הכרישות ל-4 לאורך, וקוצצים דק לתוך קערה גדולה. מוסיפים את העוף הטחון ושאר המרכיבים, ומעבדים ביד לעיסה אחידה.

2. מחממים במחבת גדולה שמן בגובה 2.5 ס"מ, ובידיים רטובות יוצרים מהעיסה קציצות בגודל שווה, ומועכים קלות.

3. כשהשמן חם, מורידים בכל פעם 4-5 קציצות, מטגנים במשך 2 דקות מכל צד להשחמה יפה ומוציאים לנייר סופג. מגישים לצד אורז או פירה וסלט ירקות רענן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר