לכבוד שבת

מתכון לברוקולי בציפוי פריך עם חמוציות אפויים בתנור

מורן פינטו עם תוספת קראנצ'ית שטעים להגיש לצד פרוסות צלי בקר או כל מנת בשר אחרת בשבת: מתכון לברוקולי פריכים וחמוציות אפויים בתנור (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 400 גרם ברוקולי קפוא, מופשר ומחולק לפרחים
  • 1 כוס חמוציות
  • 3 כפות חרדל גרגירים
  • 2 כפות מיונז
  • 3 ביצים
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס פירורי לחם

אופן הכנת ברוקולי אפויים בציפוי פריך:

1. מחממים את התנור ל-180 מעלות.

2. חותכים את פרחי הברוקולי לחצאים ומעבירים לקערה.

3. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים היטב.

4. מעבירים את הברוקולי והרוטב לתבנית פיירקס שמתאימה גם להגשה - כדי שלא תצטרכו להעביר את הברוקולי לכלי נוסף ותיאלצו לשטוף כלים מיותרים.

5. אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות ומגישים מיד, חם ליד צלי בקר או כל מנת בשר אהובה אחרת. זו אינה פשטידה, יש לגרוף את הברוקולי מהתבנית עם כף.

בשבת, פשוט שומרים על חום המנה באמצעות מיקומה מעל סיר אחר על הפלטה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר