מתוק לשבת

מתכון לגלידת שוקולד פרווה - התוספת עליכם

פרווה - אבל אף אחד לא יעלה על זה. קינוח מושלם כשהטמפרטורות נוסקות שם בחוץ מ-3 רכיבים בלבד ואחד מהם מפתיע במיוחד. הגלידה נהדרת כקינוח לשבת, אך גם בכל יום חול! (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
גלידת שוקולד פרווה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 14 בננות
  • 7 כפות אבקת קקאו לא ממותקת
  • 2 כפיות תמצית וניל

אופן הכנת גלידת שוקולד פרווה:

1. חותכים את הבננות לפרוסות, מעבירים לקערה גדולה ומקפיאים למשך 4 שעות, עד שהן קפואות לגמרי.

2. במעבד מזון, טוחנים מחצית מכמות הבננות עם מחצית מכמות אבקת הקקאו ו-1 כפית תמצית וניל, עד לקבלת מרקם רך וחלק. מדי פעם מגרדים במרית גומי את דפנות המעבד, כך שכל המרכיבים ייטחנו כראוי.

3. יוצקים את התערובת לקערה, וטוחנים את שאר המרכיבים שנותרו באותה הדרך. יוצקים גם את התערובת השנייה לקערה ומגישים מיד - או מעבירים למקפיא, מכוסה, עד להגשה. ניתן לזלף מעל סירופ שוקולד ולפזר אגוזים קצוצים או כל תוספת אהובה אחרת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר