משדרגים

מתכון לתפוחי אדמה אפויים בציפוי פריך ותיבול פיקנטי

אף מדורה לא שלמה בלי כמות נכבדה של צ'יפס לצידה. ואם כבר צ'יפס, אז למה לא לשדרג? מתכון לתפוחי אדמה אפויים בציפוי פריך ותיבול פיקנטי שיתחסלו ברגע. תכפילו כמויות (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 8 תפוחי אדמה בינויים בקליפה חומה
  • 2 כוסות פירורי לחם פנקו
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • מעט פלפל שחור גרוס
  • 1 כף שום גבישי
  • 2 כפות בזיליקום מיובש
  • 1 כף פפריקה מעושנת
  • 3 ביצים, טרופות

אופן הכנת תפוחי אדמה אפויים בציפוי פריך:

1. שוטפים היטב את תפוחי האדמה בקליפתם (לא מקלפים), וחותכים כל תפוח אדמה ל-8 פלחים ארוכים.

2. בקערה, מערבבים את שאר המרכיבים, מלבד הביצים.

3. טובלים כל פלח תפוח אדמה בביצים הטרופות, ומיד טובלים מכל צד בתערובת הציפוי המתובלת.

4. מסדרים את תפוחי האדמה בתבנית, זה לצד זה - לא בערימה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות עד להזהבה יפה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר