מועדון ארוחת הבוקר

מתכון לפטריות ועגבניות מוקפצות בשמן זית עם ביצה לבחירה

אוקיי, הקונספט של הטוסט כאן הוא רק ההשראה, והמרכיב היחיד שמזכיר את הכריך הקלוי שנוטף גבינה - אלה העגבניות. כך או כך, ההנאה מובטחת: יש כאן פטריות ועגבניות פריכות, ביצה לבחירה ותיבול מופלא (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 פטריות פורטבלו
  • 4 עגבניות בינוניות / קטנות
  • 4 ביצים
  • עלי תימין טריים
  • מלח ים ופלפל שחור
  • שמן זית
  • 6-8 שיני שום, פרוסות

אופן הכנת טוסט פרווה וללא גלוטן:

1. חוצים לשניים את הפטריות, ומחממים שמן זית במחבת על אש בינונית. מוסיפים את הפטריות ומטגנים אותן במשך 5 דקות מכל צד, עד שהן פריכות בקצוות. מעבירים לצלחת.

2. חוצים לשניים את העגבניות, מוסיפים עוד שמן זית למחבת, ומטגנים במשך 5 דקות מכל צד, עד שהעגבניות מבושלות. מעבירים לצלחת.

3. מוסיפים את פרוסות השום ומעוד קצת שמן זית, ומטגנים אותן במשך כדקה, עד הן זהובות ופריכות. מסירים מהאש.

4. מנגבים את המחבת, מוסיפים עוד שמן ומטגנים את הביצים איך שאוהבים (עין / מקושקשת וכו').

מרכיבים את הטוסט: מניחים חצי פטרייה על צלחת, מניחים מעל עגבנייה וביצה, מפזרים פרוסות שום, עלי תימין, מלח ופלפל שחור ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר