מה אוכלים היום?

מתכון לשניצל הודו בציפוי צ'יפס ושקדים עם קטשופ ביתי

טיפ? הכפילו כמויות. מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת שניצל רך מבפנים ופריך ומתפצפץ מבחוץ שכל כך כיף לאכול ממנו עוד ועוד ואי אפשר לסרב לו. שדכו לו קטשופ ביתי וסלט ירקות רענן וסגרתם את פינת הארוחה המשפחתית (מתכונים, אוכל)

שניצל הודו בציפוי צ'יפס ושבבי שקדים (צילום: מועצת הלול)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 6 חזות הודו (שניצלים)
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה
  • 1/2 כוס קמח, מנופה
  • 1 שקית חטיף צ'יפס
  • 100 גרם שקדים מולבנים פרוסים (אופציונלי. ניתן לוותר אם יש ילדים קטנים)
  • 2 ביצים, טרופות
  • שמן לטיגון
לקטשופ:
  • 500 גרם רסק עגבניות
  • 3/4 כוס חומץ רגיל / חומץ תפוחים
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • קורט אבקת שום
  • 1/2 כפית קינמון
  • קורט כמון
  • 1 כפית מלח
  • מים

אופן הכנת שניצל הודו פריך וקטשופ ביתי:

1. מתבלים את חזות ההודו במלח, פלפל שחור ופפריקה משני הצדדים ומצפים בקמח.

2. מרסקים את הצ'יפס ומערבבים בקערה עם השקדים.

3 טובלים כל שניצל בביצים הטרופות ומצפים בתערובת הצ'יפס והשקדים.

4. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, ומטגנים את השניצלים עד להשחמה יפה משני הצדדים.

5. הכנת הקטשופ: בסיר קטן על אש בינונית, מערבבים היטב את כל מרכיבי הקטשופ ומוסיפים מים לפי מידת הסמיכות הרצויה. מבשלים עד לקבלת רוטב אחיד.

>> מתכון למוקפץ הודו וירקות עסיסי

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר