• זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • בשרי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(6 מנות):

  • 6 חזות הודו (שניצלים)
  • מלח ופלפל שחור
  • 1 כפית פפריקה
  • 1/2 כוס קמח, מנופה
  • 1 שקית חטיף צ'יפס
  • 100 גרם שקדים מולבנים פרוסים (אופציונלי. ניתן לוותר אם יש ילדים קטנים)
  • 2 ביצים, טרופות
  • שמן לטיגון
  • לקטשופ:
  • 500 גרם רסק עגבניות
  • 3/4 כוס חומץ רגיל / חומץ תפוחים
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • קורט אבקת שום
  • 1/2 כפית קינמון
  • קורט כמון
  • 1 כפית מלח
  • מים

אופן הכנת שניצל הודו פריך וקטשופ ביתי:

אאא

1. מתבלים את חזות ההודו במלח, פלפל שחור ופפריקה משני הצדדים ומצפים בקמח.

2. מרסקים את הצ'יפס ומערבבים בקערה עם השקדים.

3 טובלים כל שניצל בביצים הטרופות ומצפים בתערובת הצ'יפס והשקדים.

4. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק, ומטגנים את השניצלים עד להשחמה יפה משני הצדדים. 

5. הכנת הקטשופ: בסיר קטן על אש בינונית, מערבבים היטב את כל מרכיבי הקטשופ ומוסיפים מים לפי מידת הסמיכות הרצויה. מבשלים עד לקבלת רוטב אחיד.

>> מתכון למוקפץ הודו וירקות עסיסי