מתכונים לתשעת הימים

מתכון לטורטיות בציפוי פריך ממולאות בפטריות מוקפצות

מורן פינטו מוכיחה: ככה עושים בראנץ' נכון. ממלאים טורטיות בפטריות מוקפצות, מוסיפים גבנ"צ, מצפים בביצה ופירורים, משגרים לשמן חם ומגישים מיד - כשהגבינה נמסה ונוטפת (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
טורטיות - הגרסה הצמחונית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 8 טורטיות גדולות
  • 1 בצל סגול גדול, קצוץ
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון טריות, חתוכות לפרוסות
  • 1/2 כוס חמוציות
  • 15 עלי בזיליקום, קרועים
  • 2 כוסות גבינה צהובה מפוררת
  • מלח ופלפל שחור
  • 3 ביצים, טרופות
  • 2 כוסות פירורי לחם
  • שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:

1. במחבת רחבה, מחממים 4 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים יחד במשך 3-4 דקות. מסירים מהאש ומניחים בצד לצינון.

2. בקערה, מערבבים את הבצל והפטריות עם החמוציות והגבינה הצהובה ומתבלים במלח ופלפל שחור. לבסוף, מוסיפים את עלי הבזיליקום ומערבבים.

3. על כל טורטייה, מניחים שורה מהמלית, מקפלים 2 ס"מ מצד ימין ומצד שמאל של הטורטייה פנימה, בו זמנית ומגלגלים את הטורטייה לרולדה שטוחה ומהודקת, כמו בסרטון הבא:

4. טובלים כל טורטייה מגולגלת בביצה ומיד בפירורים, ומורידים בזהירות לשמן החם. מטגנים הצדדים עד שהטורטיות משחימות יפה והגבינה נמסה. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר