באנו לעזור

צפו: זו הדרך המושלמת לצרוב טונה כמו שף

בישול דגים יכול להיות עסק מסוכן, במיוחד דלי השומן מביניהם, כמו טונה, שיכולים להתייבש בקלות. הפתרון: צריבה. מדריך וידאו שלב אחר שלב לצריבה מושלמת של הטונה, כמו שף אמיתי (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • נתח טונה במשקל 170 גרם
  • מלח גס ופלפל שחור טחון טרי
  • שומשום לבן / שחור / מיקס של שניהם
  • שמן זית

אופן הכנת טונה צרובה:

1. מתבלים את נתח הטונה משני צדדיו במלח ופלפל שחור ומצפים בשומשום.

2. מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק על אש בינונית, וכשהשמן חם, ממקמים בעדינות את הטונה במחבת, וצורבים במשך דקה-דקה וחצי משני הצדדים. הופכים בעזרת מלקחיים.

3. בעזרת המלקחיים, אוחזים את הנתח וצורבים את הצדדים הנותרים במשך 15 שניות, עד שהם מלבינים.

4. פורסים ומגישים חם לצד רוטב צ'ילי חריף, סלט ירוק ולימון.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר