מתרעננים

מתכון לגספצ'ו קר עם מלפפון, גמבה ובזיליקום תוך 15 דקות

בחורף אנחנו עמלים על מרקי מופת לוהטים שעות על גבי שעות, אבל לקיץ החם יש את הגרסה שלו - והיא קרה, מהירה ומעולה לא פחות: גספצ'ו - מרק ספרדי קר תוך 15 דקות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ק"ג עגבניות, חתוכות לקוביות
  • 1 גמבה, חתוכה לקוביות
  • 1 מלפפון, מקולף וחתוך לקוביות
  • 1 שן שום
  • 1 בצל סגול, קצוץ
  • 4 כפות בזיליקום קצוץ
  • מלח גס ופלפל שחור טרי
  • 2 כוסות עגבניות שרי קצוצות
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנת גספצ'ו:

1. במעבד מזון או בבלנדר, טוחנים את העגבניות, הגמבה, המלפפון, השום, מחצית מכמות הבצל הקצוץ ומחצית מכמות הבזיליקום, עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מתבלים במלח ופלפל שחור, ומערבבים בכף.

3. יוצקים את הגספצ'ו לקעריות הגשה, מקשטים עם הבצל והבזיליקום הנותרים, עגבניות השרי ומעט שמן זיתף ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר