גספצ'ו קר
גספצ'ו קר (צילום: www.purewow.com)
  • זמן הכנה15 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים(6 מנות):

  • 1 ק"ג עגבניות, חתוכות לקוביות
  • 1 גמבה, חתוכה לקוביות
  • 1 מלפפון, מקולף וחתוך לקוביות
  • 1 שן שום
  • 1 בצל סגול, קצוץ
  • 4 כפות בזיליקום קצוץ
  • מלח גס ופלפל שחור טרי
  • 2 כוסות עגבניות שרי קצוצות
  • 2 כפות שמן זית

אופן הכנת גספצ'ו:

אאא

1. במעבד מזון או בבלנדר, טוחנים את העגבניות, הגמבה, המלפפון, השום, מחצית מכמות הבצל הקצוץ ומחצית מכמות הבזיליקום, עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מתבלים במלח ופלפל שחור, ומערבבים בכף.

3. יוצקים את הגספצ'ו לקעריות הגשה, מקשטים עם הבצל והבזיליקום הנותרים, עגבניות השרי ומעט שמן זיתף ומגישים מיד.

מקור