מה אוכלים היום?

מתכון לשיפודי בשר עם רוטב צ'ימיצ'ורי

משהו שתמיד פחדנו לנסות בבית? על האש. אבל סוף החופש כבר כאן והגיע הזמן לעשות את הצעד הזה לא תאמינו עד כמה זה קל ומהיר. כאן, שידכנו לשיפודים רוטב צ'ימיצ'ורי עסיסי מהמטבח הארגנטינאי (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 700 גרם בשר בקר, חתוך לקוביות
  • 1 בצל סגול, חתוך לקוביות גדולות
  • 20 עגבניות שרי
  • שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

לרוטב הצ'ימיצ'ורי:

  • 2 שיני שום
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 1 כוסות כוסברה קצוצה
  • 1/2 1 כוסות פטרוזיליה קצוצה
  • 1/4 כוס אורגנו טרי קצוץ
  • 1/2 כפית שבבי פלפל צ'ילי חריף מיובש
  • 1/3 כוס חומץ יין אדום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. הכנת הרוטב: על קרש חיתוך, מרסקים את שיני שום בגב סכין, מתבלים במלח וממשיכים לרסק את השום עד לקבלת מעין משחה.

2. מעבירים את השום לקערה קטנה, ומערבבים פנימה כוסברה, פטרוזיליה, אורגנו, שבבי צ'ילי, חומץ יין אדום. בהדרגה, מזלפים מעל שמן הזית תוך כדי ערבוב ומתבלים במלח ופלפל שחור.

3. הכנת השיפודים: בכל שיפוד נועצים 4-5 חתיכות בשר, 2-3 חתיכות בצל ו-2-3 עגבניות.

4. מברישים את השיפודים בשמן זית משני הצדדים, ומתבלים במלח ופלפל שחור. צולים בגריל חשמלי או מחבת פסים שחוממו היטב מראש במשך 4-5 דקות מכל צד, עד לקבלת פסי חריכה יפים משני הצדדים.

5. מגישים מיד לצד רוטב הצ'ימיצ'ורי.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר