למה להסתבך?

מתכון לרוטב פסטה ביתי תוך 5 דקות

כי בעולם מושלם היינו מגישים אותה עם רוטב בולונז שהכנו לגמרי בעצמנו, אבל למי יש זמן? אז קבלו טריק שיתקתק לכם רוטב עגבניות ביתי מושלם תוך 5 דקות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
רוטב פסטה ביתי תוך 5 דקות (צילום: shutterstock)

אילוצי זמן אינם מעידים שאתם בשלנים טובים פחות, אלא יעילים הרבה יותר. ובמקום להשתמש בכוח הזרוע כדי לפתוח את צנצנת רוטב העגבניות שקניתם, לכו על הגרסה הביתית הבריאה והטעימה לא פחות.

מה צריך? פומפייה ו-500 גרם עד 1 ק"ג של עגבניות בשלות, עדיף כמה שיותר רכות. כן, זה הזמן לנצל את אלה שמתגוללות במטבח ללא מעש, רגע לפני שהן עוברות לעולם שכולו טוב.

מה עושים:
1. חותכים את תחתית העגבניות, ומגררים אותן על החורים הגדולים של הפומפייה לתוך קערה. מתבלים במלח בנדיבות ומוסיפים תבלינים אהובים - אם רוצים.

2. מעבירים את התערובת לסיר ומבשלים על אש בינונית-גבוהה במשך 5 דקות. יוצקים על פסטה מבושלת ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר