הבאנו איתנו

צפו: מתכון לארטיק שוקולד ביתי מ-4 מרכיבים בלבד

או כמו שאנחנו קוראים לו: פאדג'טיק. פאדג' שוקולדי עסיסי + ארטיק. מדריך וידאו שלב אחר שלב להכנת קינוח קלאסי מתוק ומרענן (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פאדג'טיק. פאדג' שוקולדי עסיסי + ארטיק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 2 כוסות סוכר
  • 3/4 כוס אבקת קקאו
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 6 כוסות חלב

אופן ההכנה:

מתכון ל-16 ארטיקים

1. מחממים מחבת על אש בינונית גבוהה. מוסיפים סוכר, אבקת קקאו, וניל וחלב, ומערבבים במטריפה ידנית עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. מסירים מהאש ומניחים בצד לצינון.

2. מרפדים תבנית אינגליש קייק גדולה בניילון נצמד ומשאירים שוליים רחבים שיגלשו מהתבנית. יוצקים פנימה את התערובת.

3. מקפיאים במשך 5 שעות, ונועצים בעדינות 16 מקלות ארטיק בשני טורים של 8. שומרים על 5 ס"מ בין מקל למקל.

4. מחזירים למקפיא ל-4 שעות נוספות, עד שהתערובת קפואה לחלוטין.

5. מושכים את שולי הניילון הנצמד ומחלצים את התערובת הקפואה מהתבנית. פורסים ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר