לכבוד שבת

מתכון לקרם עגבניות מיובשות וקשיו

בסיבוב ראשון הוא ישמש כמטבל נהדר לחלה ובמשך השבוע הוא יהפוך לממרח הכי מבוקש בסנדוויץ' שלכם. יש לו מרקם של חומוס וטעם מעושן קלות, הודות לתיבול - כל הסיבות להתמכר אליו (מתכונים לשבת, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות אגוזי קשיו לא קלויים
  • 1/2 כוס עגבניות מיובשות בשמן, מסוננות
  • 1/4 כפית פפריקה מעושנת
  • קמצוץ מלח
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה:

1. משרים את הקשיו במים במשך 3-4 שעות עד לילה שלם או מרתיחים מים, מסירים אותם מהאש ומשרים בפנים את הקשיו במשך 15 דקות לפחות. מסננים היטב.

2. בבלנדר, טוחנים את הקשיו, העגבניות והפפריקה עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים 3-4 כפות מים (או יותר) תוך כדי טחינה, עד שמגיעים למרקם הרצוי. מתבלים במלח וטוחנים עוד קצת.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר