צ'יפס חצילים
צ'יפס חצילים (צילום: www.purewow.com)
  • זמן הכנה20 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1 חציל אחד  
  • שמן זית  
  • מלח

אופן ההכנה:

אאא

1. חותכים את החצילים לפרוסות דקות ככל הניתן, ומסדרים אותן בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה. 

2. בעזרת מברשת בצק, מברישים קלות כל פרוסת חציל בשמן זית משני הצדדים.

3. מתבלים במלח לפי הטעם (ניתן להוסיף תבלינים אהובים אחרים).

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 15 דקות, ומגישים חמים לצד חומוס / מטבל יוגורט / גבינה מתובלת בשום ושמיר.