מרכיבים(6 מנות):
  • 2 וחצי ק"ג קמח
  • 40 גר' שמרים יבשים
  • 1500 מ"ל מים
  • 200 גר' סוכר
  • 80 גר' מלח
  • כף גבינת ריקוטה
  • 1 כדור מוצרלה
  • 40 גר' פרמזן מגורד
  • עלי מנגולד ללא הגבעול

אופן ההכנה:

הכנת הבצק:

לשים את כל החומרים עד להתאחדות העיסה.

מניחים על השיש ומכסים לעשר דקות.

יוצקים כדורים בגודל הרצוי ושמים במקרר למשך 12 שעות לפחות.

הכנת הפיצה:

פותחים כדור בצק לגודל הרצוי.

מפזרים את הגבינות ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 250 מעלות למשך 9 דקות.

לקראת סוף התהליך מוסיפים את המנגלוד, שמן זית ומלח אטלנטי.

]]>