מרכיבים(6 מנות):
  • 3 ביצים
  • 3/4 כוס מים
  • 1 כף שמן
  • 1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
  • 1/8 כפית מלח

אופן ההכנה:

1. מערבבים את הביצים, מים והשמן במטרפה

2. מוסיפים את המלח והקמח וממשיכים לטרוף ולערבב לבלילה חלקה

3. מניחים לקירור לשעה מינמום ועד 24 שעות.

4. משמנים קלות מחבת חמה, יוצקים 3 כפות מהבלילה למחבת ומטגנים צד ראשון.

5. הופכים ומטגנים קלות בצד השני.

מלית לבלינצ'עס כשרים לפסח

למנה חלבית: גבינה מלוחה או מתוקה, תפוחי אדמה, פטריות.

מוגש עם: שמנת חמוצה.

למנה בשרית: עוף מוקפץ וירקות סיניים, כבד, תפוחי אדמה.

מוגש עם: רוטב פטריות, רוטב בסגנון איטלקי, רוטב חמוץ מתוק סיני.

מלית מתוקה לקינוח: פירות מגוררים על פומפיה גסה עם ריבה, שמנת מתוקה או פודינג ווניל, רוטב תות ועוד.

למילוי חם מטגנים את הבלינצ'עס לפני ההגשה.

בתיאבון!

]]>