קיצי: חסה מסולסלת ופירות העונה ברוטב הדרים

מתכון לסלט מרענן, חגיגי ומתאים במיוחד לסעודות של שבת קיצית. חסה ופירות העונה

שלומית רובין | כיכר השבת |
מרכיבים(6 מנות):
  • ראש חסה מסולסלת
  • תפוח יונתן אדום
  • אשכול ענבים סגולים
  • בצל סגול
  • חופן צימוקים
  • 3 כפות זמן זית
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כף מיץ תפוזים
  • 1 כף סירופ מייפל טבעי
  • קורט מלח
  • פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. שוטפים את החזה היטב, מייבשים וקורעים לפיסות בינוניות.

2. חותכים את התפוח לקוביות, עם הקליפה. חוצים את הענבים לחצי. פורסים את הבצל לעיגולים דקים.

3. מנערים היטב בשייקר את כל חומרי הרוטב ומפזרים את הסלט.

4. בוזקים מלח, פלפל וצימוקים ומערבבים (עדיף בידיים).

בתיאבון!

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית