מהמשתלה:

חבילת קיטומי ליזיאנטוס

חבילת פרחי כורכומה

ארגז כלים:

קאטר

מספריים

10 חוטי ברזל

דבק דו צדדי

אנקורטייפ

ספוג לפרחים חיים

מהבית:

מעמד לעוגה

תהליך ההכנה:

  • למלא דלי מים, להניח את הספוג עד שיגיע לקרקעית, להוציא ולנער את המים

  • לחתוך את הספוג בהתאמה לקוטר הכלי והצמידו באמצעות אנקור טייפ

  • להפריד את פרחי הכורכומה מהעלים. לנעוץ את הפרחים במרכז הספוג

  • למלא את כל הספוג בשכבות שלקיטומי הליזיאנטוס

  • להדביק חוטי ברזל על העלים וליצור מהם צורות מעגליות

  • לעטר את קדמת השזירה בעלים המעוצבים

  • להניח במקום המיועד ולהנות
  • רכיבי העוגה וכלי עבודה (צילום: דניאל לילה) רכיבי העוגה וכלי עבודה (צילום: דניאל לילה) פרחי כרכומה יפהפיים וזקופים בגוון סגלגל (צילום: דניאל לילה) פרחי כרכומה יפהפיים וזקופים בגוון סגלגל (צילום: דניאל לילה) יש לחתוך באלכסון את קצה הגבעול לשיפור הנעיצה וההזנה (צילום: דניאל לילה) יש לחתוך באלכסון את קצה הגבעול לשיפור הנעיצה וההזנה (צילום: דניאל לילה) סנטר פיס חגיגי לחג השבועות (צילום: דניאל לילה) סנטר פיס חגיגי לחג השבועות (צילום: דניאל לילה) קיטומי ליזיאנטוס לבן לשכבת דמוי קצפת לעוגה (צילום: דניאל לילה) קיטומי ליזיאנטוס לבן לשכבת דמוי קצפת לעוגה (צילום: דניאל לילה) למלא 70% מהספוג ואת היתרה-בעלים (צילום: דניאל לילה) למלא 70% מהספוג ואת היתרה-בעלים (צילום: דניאל לילה)

    ניהול ההפקה סטיילינג וכתיבה: אלישבע גליקסברג

    אלישבע גליקסברג מנכ אלישבע גליקסברג מנכ"לית יופי של אירוע, האקדמיה לסטיילינג (צילום: עופר גדנקן)

    ]]>