מהמשתלה:
חבילת קיטומי ליזיאנטוס
חבילת פרחי כורכומה
ארגז כלים:
קאטר
מספריים
10 חוטי ברזל
דבק דו צדדי
אנקורטייפ
ספוג לפרחים חיים
מהבית:
מעמד לעוגה
תהליך ההכנה:
רכיבי העוגה וכלי עבודה (צילום: דניאל לילה) פרחי כרכומה יפהפיים וזקופים בגוון סגלגל (צילום: דניאל לילה) יש לחתוך באלכסון את קצה הגבעול לשיפור הנעיצה וההזנה (צילום: דניאל לילה) סנטר פיס חגיגי לחג השבועות (צילום: דניאל לילה) קיטומי ליזיאנטוס לבן לשכבת דמוי קצפת לעוגה (צילום: דניאל לילה) למלא 70% מהספוג ואת היתרה-בעלים (צילום: דניאל לילה)
ניהול ההפקה סטיילינג וכתיבה: אלישבע גליקסברג
אלישבע גליקסברג מנכ"לית יופי של אירוע, האקדמיה לסטיילינג (צילום: עופר גדנקן)
]]>