שולחן החג של Mame: פטה כבד משובח

אין כמו כבד טעים, מרשים וחגיגי. שולחן החג של Mame

שף משה גולדיס | כיכר השבת |
מרכיבים(6 מנות):
  • 600 גר' חתיכות כבד צלוי
  • כוס בצל שחום בצבע זהוב עז
  • עלה רוזמרין קצוץ
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כף אבקת מרק
  • 2 כפיות קוניאק
  • 50 גרם מחמאה מומסת
  • שליש כוס שמנת מתוקה פרווה
  • כף שטוחה פירה יבש מתפו"א אפוי

אופן ההכנה:

מכניסים את חתיכות הכבד למעבד מזון, מעבדים למחית חלקה, מוסיפים את כל המצרכים ומעבדים שוב למרקם חלק.

מוסיפים את הכבד הגרוס (ה100 גר) ומערבבים בעזרת כף. מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד בגודל שיישאר ניילון מספיק על מנת לעטוף את המילוי.

ממלאים בפטה ודוחסים שיהיה מלא בצורה סימטרית ללא בועות אויר.

מכסים בקצוות הניילון ומקררים היטב למשך לילה.

פורסים לפני הארוחה בעזרת סכין חלק וחד.

מסדרים על צלחות יפות ומקשטים ככל רוח הדמיון.

התמונות והמתכונים באדיבות: "בית ישראל". חנות האוכל והמסעדה בכשרות המהודרת של בד"ץ העדה החרדית. אבן האזל, ירושלים.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית