מרכיבים:
  • נתח אנטריקוט מיושן
  • שום כתוש
  • שמן זית
  • חצי כוס אגוזי קשיו שבורים
  • 1 בצל
  • צרור כוסברה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט סילאן

אופן ההכנה:

חותכים בצל לקוביות קטנות ומטגנים. לאחר שהבצל מזהיב מעבירים לכלי.

במחבת חם ללא שמן מקפיצים את שברי הקשיו עד להשחמה ומוסיפים אותם לבצל.

אל תערובת הבצל מוסיפים צרור כוסברה קצוצה , מעט מלח ופלפל שחור גרוס מעט סילאן.

לוקחים את נתח האנטריקוט וחותכים אותו לרוחבו באמצע הנתח כדי לשטח אותו - כמו שחותכים לחמניה.

לאחר שכל הבשר שטוח כמו יריעה, מוסיפים את מלית הבצל ואגוזי הקשיו לאורכו של הבשר כמו שממלאים סיגר. מגלגלים את הבשר על התערובת ומעבירים לתבנית אפייה .

מורחים על הבשר שום כתוש, שמן זית, ופלפל שחור גרוס.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות טורבו למשך שעה. לאחר מכן מורידים ל-150 מעלות, מורחים את הבשר ברוטב ברביקיו וממשיכים לאפות למשך כ-15 דקות נוספות.

מוציאים מהתנו,ר מצננים ולאחר מכן חותכים עם סכין חדה מאוד לפרוסות עבות ומעטרים ברוטב.

]]>