מעדן לשבת: נתח אנטריקוט מיושן

השילוב בין שיברי הקשין, סילאן ובצל מטוגן, יהפכו את שולחן השבת שלך לסעודת מלכים של ממש. שף שמעון אדרי עם מתכון שיהפוך את שולחן השבת שלך לחגיגת טעמים (אוכל)

שמעון אדרי | כיכר השבת |
מרכיבים:
  • נתח אנטריקוט מיושן
  • שום כתוש
  • שמן זית
  • חצי כוס אגוזי קשיו שבורים
  • 1 בצל
  • צרור כוסברה
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • מעט סילאן

אופן ההכנה:

חותכים בצל לקוביות קטנות ומטגנים. לאחר שהבצל מזהיב מעבירים לכלי.

במחבת חם ללא שמן מקפיצים את שברי הקשיו עד להשחמה ומוסיפים אותם לבצל.

אל תערובת הבצל מוסיפים צרור כוסברה קצוצה , מעט מלח ופלפל שחור גרוס מעט סילאן.

לוקחים את נתח האנטריקוט וחותכים אותו לרוחבו באמצע הנתח כדי לשטח אותו - כמו שחותכים לחמניה.

לאחר שכל הבשר שטוח כמו יריעה, מוסיפים את מלית הבצל ואגוזי הקשיו לאורכו של הבשר כמו שממלאים סיגר. מגלגלים את הבשר על התערובת ומעבירים לתבנית אפייה .

מורחים על הבשר שום כתוש, שמן זית, ופלפל שחור גרוס.

מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות טורבו למשך שעה. לאחר מכן מורידים ל-150 מעלות, מורחים את הבשר ברוטב ברביקיו וממשיכים לאפות למשך כ-15 דקות נוספות.

מוציאים מהתנו,ר מצננים ולאחר מכן חותכים עם סכין חדה מאוד לפרוסות עבות ומעטרים ברוטב.

]]>
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

Mame לאישה הדתית